Ga je mee naar mijn nieuwe website?

Beste abonnee van de nieuwsbrief van hetgrotelobbyen,


Ik nodig je uit om een kijkje te nemen op www.erikvanvenetie.nl. Alle recente info over mij vind je op die website. En niet meer op hetgrotelobbyen.nl. Of ik doorga met het maken van een nieuwsbrief, weet ik nog niet. Ik merk dat ik in plaats daarvan al jaren steeds meer op sociale media doe. Berichten over interessante artikelen en over mijn nieuwe cursussen en publicaties zet ik op mijn Linkedin, Twitter en Facebook. Daar vind je ook de video over de nieuwe online cursus 'Lobbyen voor iedereen'. Binnenkort kun je genieten van een serie podcasts en video's over lobbyen. Ook op mijn sociale media.

Goed, dan ben je weer bij over mijn laatste activiteiten.


Wil je contact met me houden? Ga dan dus mee naar erikvanvenetie.nl. En volg me op Linkedin, Twitter en Facebook.

Heb je een vraag aan me? Mail me dan direct op contact@erikvanvenetie.nl.


Graag weer tot ziens!

Erik

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square